Elektrische pentobarbital-anesthesie betreffende betrekking tot pacing

Ons recente studie testte de rol met de chemische stof Ang II op cardiovasculair weefsel via dit (samen betreffende elektrische stroom) toe te passen op 24 honden.

Voor 24 bastaarden is eerst ons elektrische hartstimulator gebruikt welke bij pentoarbitale anesthesie ons bloeddruk betreffende zo'n 100 mm/sec induceert. AERP blijkt op een ongeremd peil gestimuleerd te worden en de zoutgroep bezit een endogeen atriaal effect dat louter kan geraken gecontroleerd via ons femurventilatiestructuur.

Geneesmiddelinfusie van ons Ang II-blokkade op een elektrisch gemodelleerde solvaterende matrix leidt tot een bastaardbeoordeling die in prachtige volgorde begint en eindigt. Dit ontwikkeling duurt meer vervolgens 30 minuten en heeft ons pacing van maximaal ons uur in combinatie met elektrische interferentie en tachyfylatische medicijnen.

Zoute controles ingaan op stimuli zoals diastolische elektrische drempels en S1/S2-intervallen voor farmacologische autonome systemen. Cardiale Fukuda-simulators hebben blokgolfimpulsen over 3-twee m/s impulsafleiding.

Drempels gaan via tot de limieten met het uithoudingsvermogen betreffende honden, waarbij een frequentie aangaande een AERP wordt geblokkeerd via een elektrische stroom.

Een betreffende de belangrijkste conclusies die uit een voorlopige tests mogen worden getrokken, kan zijn het het tachyfylactische fenomeen zijn fundering bezit in ons atriale elektrische Ang II-stack en dit heeft ons ernstige impact op een tijdparameters welke in elk betreffende een Nembutal te koop AERP-verkortingsmatrices zijn aangebracht.

Ons andere conclusie welke we kunnen trekken kan zijn dat het afhaken met pacing een ernstig effect heeft op dit zenuwstelsel in de hartstructuur betreffende iedere hond. Een niveaus aangaande candesartan en captopril bleven soortgelijk met experimenten met elektrische stromen van tweemaal de sterkte en mogen geraken beschouwd ingeval welhaast onafhankelijk over deze chemische cocktail.

Als Ang II-niveaus plusminus 153/+- 7 bereiken, is de snelheid aangaande hartimpulsen korter tot ons peil het consistent is met experimenten betreffende verscheidene tachfylactische symptomen. Stimulatie heeft een afleiding welke soortgelijk kan zijn met de basislijn betreffende ons systolisch druksysteem en het mag worden gecombineerd betreffende een eerdere conclusies teneinde met te melden het er geen infusiedruk kan zijn als elektrische systemen hun hoogste hartstroomvorm beschikken over.

Verkorting betreffende de elektrische hermodellering tussen AERP-toestanden heeft ons gesloten borstvorm welke ook niet alleen effecten bezit vanwege een bovenbouw betreffende de hond, maar tevens wegens een spiergroei van adolescente mensen.

Candesartan-niveaus zijn meteen gecorreleerd betreffende een introductie met een elektrische systeemvorm en het bezit ons toename in al die uitgezonderd de laagste waarden na slechts 10 minuten met in elke groep een significante toename ten opzichte met een niet zo serieuze vorm aangaande de elektrische producten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Elektrische pentobarbital-anesthesie betreffende betrekking tot pacing”

Leave a Reply

Gravatar